Σφάλμα
  • Δεν είναι διαθέσιμο το πρότυπο για αυτήν τη σελίδα. Παρακαλώ, επικοινωνήστε με το διαχειριστή του ιστοτόπου.

Καθάρισαν την πόλη τους!

 

Έκπληκτοι έμειναν χθες το πρωί οι κάτοικοι paper writer αλλά και όλοι οι περαστικοί από την πόλη της Ανδραβίδας όταν είδαν ξαφνικά μπροστά τους ένα κάρο να? μαζεύει τα σκουπίδια από τους δρόμους και τα κεντρικά σημεία της πόλης!
Ο λόγος φυσικά για την εθελοντική δράση που διοργάνωσαν τα μέλη του Ιππικού Συλλόγου Ανδραβίδας «Οι Κένταυροι», οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν την ηλιόλουστη μέρα για να βάλουν ένα χεράκι στην καθαριότητα της πόλης τους, δίνοντας έτσι και το καλό παράδειγμα σε όλους τους κατοίκους της περιοχής!
Το ραντεβού των μελών του Ιππικού Συλλόγου «Κένταυροι» δόθηκε στις 10 το πρωί στην κεντρική πλατεία της Ανδραβίδας, ενώ για τη συλλογή των σκουπιδιών επιστρατεύτηκε ένα κάρο, θυμίζοντας στους παλαιότερους κατοίκους της πόλης? άλλες εποχές. Τα μέλη του Ιππικού Συλλόγου «όργωσαν» την πλατεία, ενώ στη συνέχεια επεκτάθηκαν στους κεντρικούς δρόμους της αγοράς και στα γύρω τετράγωνα.
Στην χθεσινή δράση συμμετείχαν η πρόεδρος του Ιππικού Συλλόγου «Κένταυροι» κα.  Αλεξία Αλτούνη, ο αντιπρόεδρος κ. Σάκης Φωτόπουλος, ο ταμίας κ. Σάκης Κονταλής, τα μέλη του Δ.Σ. κ.κ. Χριστίνα Καραμήτου και Νίκος Μουζάκης, το επίτιμο μέλος του συλλόγου κ. Αντώνης Αγραπίδης, τα μέλη κ.κ. Σάκης Καραβανάς, Χάρης Γεωργόπουλος, Κωνσταντίνος Μποβολέτης,  Γιάννης Κουνέτος, Γιάννης Μποβολέτης αλλά και το νεότερο μέλος των «Κενταύρων», η μικρή Αθηνά Λυδία Μουζάκη!
 
[via]