Έτσι καθαρίζεται εύκολα το ρόδι!

katharisma-rodiouΔε θέλει κόπο, θέλει τρόπο...

 

 

Διαβάστε περισσότερα: Έτσι καθαρίζεται εύκολα το ρόδι!

Ο νέος καφές των Starbucks: φάρσα στην εκπομπή του Jimmy Kimmel!

Starbucks-2Με αφορμή την κυκλοφορία ενός νέου καφέ των Starbucks που στοιχίζει 7$, ο Jimmy Kimmel αποφάσισε να κάνει μία φάρσα σε ανυποψίαστους περαστικούς. Τους έβαλε να δοκιμάσουν 2 «διαφορετικούς» καφέδες και να του πουν ποιος είναι ο καλύτερος.

Οι περαστικοί νόμιζαν ότι ο ένας από τους 2 καφέδες ήταν ο νέος ακριβός καφές των Starbucks, μόνο που και οι 2 καφέδες ήταν ολόιδιοι και δεν είχαν καμία σχέση με τον καινούργιο καφέ.

Διαβάστε περισσότερα: Ο νέος καφές των Starbucks: φάρσα στην εκπομπή του Jimmy Kimmel!

Μαραθώνιος Νέας Υόρκης

 New-York-City-marathonΕκπληκτικό video από το μαραθώνιο της Νέας Υόρκης, που δείχνει με τη χρήση της τεχνολογίας, πώς δεκάδες χιλιάδες μαραθωνοδρόμοι κατακλύζουν γέφυρες και δρόμους.  

 

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα: Μαραθώνιος Νέας Υόρκης

Αγόρασε αυθεντικό Ρενουάρ με 7$ σε παζάρι!

 renoirΜε αντίτιμο μόλις… επτά δολάρια αγόρασε μια αμερικανίδα σε τοπικό παζάρι στην πολιτεία της Βιρτζίνια έναν πίνακα του περίφημου γάλλου ιμπρεσιονιστή ζωγράφου Ρενουάρ.

Η αγοράστρια φέρεται πως ενθουσιάστηκε απο το… κάδρο του πίνακα και πλήρωσε επτά δολάρια όχι μονάχα για το καλλιτέχνημα για το περιεχόμενο ολόκληρης της κούτας όπου βρισκόταν το έργο, που περιείχε ακόμα μία κούκλα και μια πλαστική αγελάδα.Διαβάστε περισσότερα: Αγόρασε αυθεντικό Ρενουάρ με 7$ σε παζάρι!

Joomla
Joomla

Wordpress
Wordpress