Η Κατερίνα Καινούργιου ντύθηκε νύφη!

katerina-kenourgiou-nyfhΜπορεί εδώ και λίγες μέρες να φουντώνουν ολοένα και περισσότερο οι φήμες ότι η σχέση της Κατερίνας Καινούργιου και του Γιώργου Σαμαρά έχει τελειώσει, όμως η 27χρονη παρουσιάστρια δεν θέλησε να το επιβεβαιώσει –αλλά ούτε και να το διαψεύσει- στη συνέντευξή της στο περιοδικό «ΝΥΦΗ».


«Κάθε εβδομάδα διαβάζω κι ένα διαφορετικό σενάριο, οπότε δεν δίνω βάση και δεν ασχολούμαι. Το τι συμβαίνει με εμένα και τον Γιώργο το ξέρω καλά εγώ, αυτός και οι δικοί μας άνθρωποι. Από εκεί και πέρα δεν αφορά κανέναν άλλο» δήλωσε, όταν ρωτήθηκε σχετικά.


Όταν ρωτήθηκε αν της έχει γίνει ποτέ πρόταση γάμου, απάντησε: «Ποτέ!!! Ίσως να μην έχω εμπνεύσει ακόμη κανέναν για κάτι τέτοιο», ενώ για το πώς έχει φανταστεί τη μέρα του γάμου της, είπε: «Όσο μεγαλώνω, αλλάζει το σενάριο. Πιο μικρή, η μέρα  του γάμου μου ήθελαν να είναι παραμυθένια και ρομαντική - από το νυφικό μέχρι και  την τελετή. Πλέον,  θα ήθελα η συγκεκριμένη ημέρα να είναι όσο πιο απλή γίνεται.  Εξάλλου το λευκό, που είθισται να φοράει η νύφη, είναι και το αγαπημένο μου χρώμα».

 

 

 

 

 

 

[via]

Joomla
Joomla

Wordpress
Wordpress