Η πιο... σεξουαλική περιοχή της Ελλάδας!

Η έρευνα αφορά στις αναζητήσεις σεξουαλικού περιεχομένου που έγιναν από χρήστες του διαδικτύου στην Ελλάδα και βασίστηκε τόσο σε στοιχεία που παρέχει η Google αλλά και σε στοιχεία του λογαριασμού γνωστής ελληνικής ιστοσελίδας σεξουαλικού περιεχομένου.

 

 

 

 

 

 

 

Όπως αναμενόταν, στις συνηθισμένες σεξουαλικές αναζητήσεις και sex toys, πρώτος έρχεται ο νομός Αττικής και δεύτερος ο νομός Θεσσαλονίκης.
 
Ωστόσο εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι πιο "επιλεκτικές" αναζητήσεις, όπως στα πρωκτικά παιχνίδια, και τα παιχνίδια υποταγής όπου άλλες περιοχές αναδεικνύονται σε πρωταθλήτριες. Η Πάτρα στέφεται άνετα Ελληνίδα Βασίλισσα του πορνό, με δεύτερο το Ηράκλειο!
 
Ακολουθεί μια συνοπτική αναφορά σε ενδεικτικές αναζητήσεις στο διαδίκτυο:
 
Λέξη αναζήτησης: strapon
 
Το strapon είναι ένα ομοίωμα πέους δεμένο με λουριά πάνω στο σώμα κατάλληλο για πρωκτικές ή κολπικές επαφές (gay ή straight). Η περιοχή της Ελλάδας με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον σε στραπόν, σε απόλυτα νούμερα, είναι ο νομός Αχαΐας, και ακολουθεί το Ηράκλειο, η Αττική και η Θεσσαλονίκη.
 
Λέξη αναζήτησης: BDSM
 
To αρκτικόλεξο BDSM αντιπροσωπεύει τις έξι αγγλικές λέξεις "Bondage, Discipline, Dominance, Submission, Sadism, and Masochism", οι οποίες μεταφράζονται ως Δεσμά, Τιμωρία ή Πειθαρχία, Κυριαρχία, Υποταγή, Σαδισμός, Μαζοχισμός.
 
Και εδώ η περιοχή της Ελλάδας με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον σε Σαδομαζοχιστικά παιχνίδια είναι ο νομός Αχαΐας, και ακολουθεί και πάλι το Ηράκλειο, η Αττική και η Θεσσαλονίκη.
 
Λέξη Αναζήτησης: Blowjob (στοματικό σεξ)
 
Στον στοματικό έρωτα το Ηράκλειο, δείχνει τον δρόμο και ακολουθούν Πάτρα, Θεσσαλονίκη, και Αθήνα.
 
Λέξη Αναζήτησης: Penis (Πέος)
 
Στην αναζήτηση του πέους πρώτη έρχεται ο νομός Ροδόπης, και ακολουθούν με τη σειρά που παρουσιάζονται η Κέρκυρα, το Ηράκλειο, η Αχαΐα, η Θεσσαλονίκη και η Αττική.
 
Λέξη Αναζήτησης: Anal (πρωκτικό)
 
Στην αναζήτηση της πρωκτικής απόλαυσης, σύμφωνα με τη google, τα πρωτεία έχει η Θράκη με την Κομοτηνή. Ακολουθούν το Καρπενήσι, η Δράμα, ο Βόλος, το Ρέθυμνο, η Κέρκυρα, η Κοζάνη, η Λάρισα, η Καλαμάτα και το Ηράκλειο.
 
Συμπέρασμα: Οι Αθηναίες δεν έχουν ανακαλύψει την πίσω πόρτα...
 
Στις περισσότερο συνηθισμένες σεξ-αναζητήσεις για "Δονητές", "Ομοιώματα", "Fleshlight" κλπ, η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη έχουν τα πρωτεία, οπότε μπορούν να θεωρηθούν μάλλον συντηρητικές, στα σεξουαλικά παιχνίδια και τις φαντασιώσεις...
 
[via]

Joomla
Joomla

Wordpress
Wordpress