Θύμα οπαδικής βεντέτας 19χρονος από την Μαγούλα

Θύμα οπαδικής βεντέντας φαίνεται πως είναι νεαρός που παραθερίζει στην Μαγούλα, ο οποίος μεταφέρθηκε το Σάββατο το βράδυ τραυματισμένος  από χτυπήματα στο  Νοσοκομείο του Πύργου.
 

 

 

 

 

Τέσσερα άτομα είχαν στήσει ενέδρα στο νεαρό λίγα μέτρα πριν απο το σπίτι που μένει την περίοδο αυτή και αιχμηρά πιθανότατα σιδερένια αντικείμενα σε διάφορα σημεία του σώματος του τραυματίζοντάς τον ελαφρά.
Η  επίθεση έγινε στο  κεντρικό δρόμο του χωριού σε μία ώρα που υπήρχε κίνηση ενώ οι έρευνες της Αστυνομίας κατευθύνονται προς την κατεύθυνση της οπαδικής βίας αφου ο νεαρός δεν είναι η πρώτη φορά που αναμιγνύεται σε επεισόδια για τις ποδοσφαιρικές του προτιμήσεις.
 
Πριν από λίγες μέρες ανάλογο επεισόδιο είχε γίνει σε κατάστημα της ευρύτερης περιοχής του  Πύργου όπου οπαδοί των δύο αιωνίων αντιπάλων είχαν συμπλακεί μεταξύ τους και θα έπερναν τα επεισόδια ανεξέλεκτη μορφή αν δεν έμπαιναν στην μέση οι υπεύθυνοι του μαγαζιού και ηρεμούσαν τους εμπλεκόμενους. Μάλιστα το επεισόδιο είχε γίνει όταν τα κατάστημα ήταν γεμάτο με κόσμο.
Οι άνδρες της υποδιεύθυνσης  Ασφαλείας Πύργου που διενεργούν την προανάκριση εξετάζουν το ενδεχόμενο τα δύο αυτά επεισόδια να έχουν σχέση μεταξύ τους.

 

[via]

Joomla
Joomla

Wordpress
Wordpress