Δεν πέρασε η φορολόγηση καταθέσεων στην Ελβετία

katatheseis-stin-elvetiaΑντιπαράθεση στο γερμανικό κοινοβούλιο

Μέλη του κυβερνητικού συνασπισμού της γερμανίδας καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ εξαπέλυσαν επίθεση στους Σοσιαλδημοκράτες (SPD) και τους Πράσινους διότι ψήφισαν κατά της επικύρωσης της συμφωνίας για την φορολόγηση των καταθέσεων γερμανών πολιτών σε τραπεζικά ιδρύματα της Ελβετίας.

Η κυβέρνηση της Μέρκελ υπολογίζει πως εάν η συμφωνία κυρωνόταν κι εφαρμοζόταν, το γερμανικό δημόσιο θα είχε έσοδα 10 δισ. ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα: Δεν πέρασε η φορολόγηση καταθέσεων στην Ελβετία

Η χρήση μαριχουάνας ρίχνει το IQ

Σύμφωνα με νέες μελέτες, οι έφηβοι που συνηθίζουν να καπνίζουν μαριχουάνα, κινδυνεύουν με μακροπρόθεσμη μείωση του δείκτη ευφυΐας τους.

Διαβάστε περισσότερα: Η χρήση μαριχουάνας ρίχνει το IQ

Anternet, Εσύ πίστευες ότι το ίντερνετ το επινόησαν οι άνθρωποι;

Το πρωτόκολλο μεταφοράς δεδομένων και επικοινωνίας του ίντερνετ μπορεί να θεωρείται από όλους ότι αποτελεί μία από τις θαυμαστές ανθρώπινες εφευρέσεις, αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι. Τα μυρμήγκια κάνουν κάτι ανάλογο καθώς ψάχνουν για τροφή, σύμφωνα με έναν βιολόγο του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ και ενός επιστήμονα της Πληροφορικής. Δεν το περίμενες ε;

Διαβάστε περισσότερα: Anternet, Εσύ πίστευες ότι το ίντερνετ το επινόησαν οι άνθρωποι;

Ανακαλύφθηκε νέο είδος δεινοσαύρου κοντά στη Γαλλία

Παλαιοντολόγοι ανακάλυψαν ένα νέο είδους δεινοσαύρου, που έζησε πριν από 75 εκατομμύρια χρόνια, σε ανασκαφές που είχαν αρχίσει από το 2002 σε περιοχή της κοινότητας Βελό, κοντά στην Εξ αν Προβάνς, στη νοτιοανατολική Γαλλία, έγινε γνωστό αυτήν την εβδομάδα από τις δημοτικές αρχές.

Διαβάστε περισσότερα: Ανακαλύφθηκε νέο είδος δεινοσαύρου κοντά στη Γαλλία

Joomla
Joomla

Wordpress
Wordpress